Poros

I februar 2017 flyttede vi fra Danmark til Poros i Grækenland. Poros er lille græsk ø, der ligger i De Saroniske Øer tæt på Athen. Øen har ingen lufthavn, men du kan sejle til Poros via Piræus, Égina eller Hydra. Vi bor, arbejder og afholder skønne Retreats på Poros .


Retreats/Kurser

Retreats for kvinder og erhvervsfolk. Vi tilbyder i 2023 disse Retreat på Poros – Active Retreat for PAR den 8. – 14. maj Yoga/Active/Flexitar den 22. maj – 28. maj & Active Women den 25. september – 1. oktober.

Du kan på alle Retreat få det, ligesom du ønsker. Vi tager os af alt – fra du lander i lufthavnen, til du rejser retur, så har du brug for en TIMEOUT på den ene eller anden måde, så er vores Retreat noget for dig.

 


Træning/Sundhedpersonlig træning

Det handler om at sætte mål – og nå dem!

Få hjælp til at skrue op for energien og dit personlige præstationsniveau med den rigtige kost, fysisk aktivitet og mere end noget andet: Et liv i balance et liv med den rette indstilling! Det handler om dine mål, om hvordan du kan gøre det lettere for dig selv ved at skaffe dig af med negative følelser, dårlige vaner og de begrænsende forestillinger om, hvad du kan og ikke kan. Vi har personlig træning i Impuls fra den 2. november 2022. – 31. januar 2023 kontakt os på +45 40521604 Bettina/+45 31342011 Michael


Intolerance Test

Fitness Consulting tilbyder  en ”one step test”, hvor et par af dine hårstrå bliver testet for mere end 750 forskellige stoffer: fødevarer, non-food, metaller samt mangler indenfor vitaminer, mineraler, aminosyrer og fedtsyre. Derudover analyse af tarm balancen,  fordøjelsessystemet og stofskiftet. Vi tester for alt indenfor 1-100 %, og du får alle testresultater.  Ved hjælp af den nyeste bioteknologi har vi dedikeret os til at hjælpe mennesker med at genoprette kroppens naturlige balance. Når dine testresultater er klar, vejleder vi dig telefonisk i 45 min. i at vælge til og fra jævnfør dine testresultater. Læs mere omkring testen på “about the test” – , her har vi lagt et eksempel på en test op med resultater, så du se, hvad der testes for.  Pris kr. 1995.-/275€.


 

 

Ingen svar

Skriv et svar