Har du svært ved at tabe dig – Mangler du energi – Føler du dig oppustet – Sover du dårligt – Har du hovedpine eller åndedrætsproblemer

En intolerancetest kombineret med et individuelt coachingforløb kan være løsningen.

Er du nysgerrig – vi du vide mere?

Skriv en PB til os, så får du en uforpligtende testcoaching over telefonen eller mail – det tager 15 min, og vi garanterer dig, at du er klogere på dig selv og dine intolerancer og  kost, når vi slipper dig.

Har du lyst til at læse mere om intolerancetesten og alle detaljerne, så klik videre på linket i toppen eller  i bunden af siden– der er masser af læsestof, du kan blive klogere på.

Vil du høre om, hvad andre har haft ud af test og coaching: Læs artiklerne om de personer, der alle har været igennem intensive forløb hos os.

Fælles for dem er, at de alle er voksne mennesker med familier, fultidsjobs og lyst til livsnydelse – test og coaching har hjulpet dem til at finde balancen mellem hygge, nydelse, træning og de andre vigtige elementer i livet.

Consulting tilbyder en ”one step test” , hvor du bliver testet for mere end 750 forskellige fødevarer og ikke-fødevarer, 80 metaller, og de mangler du har på vitaminer, mineraler, fedtsyre og aminosyrer. Derudover analyse af tarm balance, fordøjelsessystemet og dit stofskifte. Det eneste vi skal bruge er et par hårstrå, som vi efterfølgende sender til test på et laboratorie. Efter 14-16 dage har vi resultaterne på dine intolerancer, som vi (Bettiina Borg & Michael Hammer) efterfølgende coacher/vejleder dig på.

Mange af os lider af intolerancer, ved du, hvad du ikke kan tåle?

Symptomerne på intolerance er forskellige og diffuse og måske dukker de først op efter længere tids indtag af ting, du har en intolerance overfor. En intolerance kan gøre dig utilpas, give tarm – og maveproblemer, fordøjelsesbesvær, kvalme, åndedrætsproblemer, hududslæt, hovedpine og migræne, vægtøgning, vægttab eller væskeophobninger. F.eks. er mange mennesker, som bliver diagnosticeret med en hvedeintolerance ofte intolerante overfor de kemikalier, som bliver brugt til at fremstille brødet. Denne test identificerer disse kemikalier. Hvis du lider af høfeber kan du have en intolerance overfor f.eks. græs, hvede eller pollen fra træer. Denne test identificerer de eksakte pollen, som er årsagen til din høfeber. Intolerance overfor kemikalier eller non-food produkter, hvor symptomerne er identiske med dem fra fødevarer intolerancer, vil det være essentielle at teste alt gang for alle. Det positive er at din intolerance kan ændre sig over tid, så vær opmærksom på indtagelse/påvirkning af de ting, du bliver udsat samt i det miljø, du lever i.

Vi screener fra 1%-100% på alt, hvilket gør, at du får endnu flere muligheder for at vælge fra og til.

Pris for test inkl. telefonisk coaching på 45. min  kr. 1995.-/260 € ekstra coaching tid kan tilkøbes – hvis du har brug for dette.

Læs mere omkring testen under intolerance i toppen klik på “about the test” – , her har vi også lagt en test op med resultater, så du kan fornemme, hvad der testes for.  Dette er på engelsk.