Fitness Consulting tilbyder en ”one step test” , hvor du bliver testet for mere end 750 forskellige fødevarer og ikke-fødevarer, 80 metaller, og de mangler du har på vitaminer, mineraler, fedtsyre og aminosyrer. Derudover analyse af tarm balance, Fordøjelsessystemet og dit stofskifte. Det eneste vi skal bruge er et par hårstrå, som vi efterfølgende sender til test på et laboratorie. Efter 14-16 dage har vi resultaterne på dine intolerancer, som vi (Bettiina Borg & Michael Hammer) efterfølgende coacher/vejleder dig på.

Mange af os lider af intolerancer, ved du, hvad du ikke kan tåle?

Symptomerne på intolerance er forskellige og diffuse og måske dukker de først op efter længere tids indtag af ting, du har en intolerance overfor. En intolerance kan gøre dig utilpas, give tarm – og maveproblemer, fordøjelsesbesvær, kvalme, åndedrætsproblemer, hududslæt, hovedpine og migræne, vægtøgning, vægttab eller væskeophobninger. F.eks. er mange mennesker, som bliver diagnosticeret med en hvedeintolerance ofte intolerante overfor de kemikalier, som bliver brugt til at fremstille brødet. Denne test identificerer disse kemikalier. Hvis du lider af høfeber kan du have en intolerance overfor f.eks. græs, hvede eller pollen fra træer. Denne test identificerer de eksakte pollen, som er årsagen til din høfeber. Intolerance overfor kemikalier eller non-food produkter, hvor symptomerne er identiske med dem fra fødevarer intolerancer, vil det være essentielle at teste alt gang for alle. Det positive er at din intolerance kan ændre sig over tid, så vær opmærksom på indtagelse/påvirkning af de ting, du bliver udsat samt i det miljø, du lever i.

Fra 1. maj kan vi screener fra 1%-100% på alt, hvilket gør, at du får endnu flere muligheder for at vælge fra og til.

Pris for test inkl. coaching på 30. min  kr. 1995.- ekstra coaching tid kan tilkøbes – hvis du har brug for dette.

Læs mere omkring testen på “about the test” – , her har vi også lagt en test op med resultater, så du kan fornemme, hvad der testes for.  Dette er på engelsk.