Personlig træning

Personlig Træning er one on one training, hvor jeg eller Michael er din personlige coach og træner dig i 55 min pr. træningssession.

Vi vil gøre vores ypperste for at lære dig, hvordan du træner optimalt for at få den største effekt ud af træningen.

Vi vil lære dig at træne med fokus, intensitet og præcision, og vi sørger for at din træning er varieret, effektiv og udbytterig.

Vi kan hjælpe dig til at opnå: En veltrænet krop, en sund krop, en energisk krop, en mobil krop, en stærk krop og en effektiv krop. Et fuldendt DIG!

Boot Champ age 45 +/-

By B&M Boot Champ – er til dig, der vil reboote din krop for alvor – effektivt, personligt, skræddersyet og resultatfyldt.

Alt foregår under supervision.

Du committer dig til 5-8 timers fysisk aktivitet, diverse test, kostplan, coaching, mental træning og daglig opfølgning.

Vores Boot Champ er synonymt med hård træning, men vi har skabt dette koncept til den enkelte af jer.

På denne Boot Champ henvender vi os til dig, der er +/- 45. Vi ved, at der er sandsynlighed for kroniske sygdomme (for højt blodtryk, slidgigt, hjerte/karsygdomme, forhøjet kolesterol, diabetes, skavanker og skader), men vi sørger for at træningen er tilrettelagt til DIG.

Kan foregå både i Dk og på Poros

Undervisning i DK

Vi er i Danmark 6-10 uger årligt, og vi underviser  i holdtræning, og i Boot Champ et 6-10 ugers forløb samt personlig træning ud af Impuls i Holte. 

Personlig Træning 55 min. kr. 900.-/10 x træning kr. 8500.- forudbetaling. Kontakt os for pris på Boot Champ forløb.  

Programplanlægning 90 min. kr. 1500.- inkl. test & program Det samme kan foregå på Poros i Grækenland.  


Sunde opskrifter og inspiration