Hvad koster Personlig Træning med Bettina Borg og Michael Hammer

Vi tilbyder træningstimer, når vi er i Danmark. Det er vi 2-3 gange årligt.

På Poros tilbyder vi Personlig Træning i sommer halvåret til turister m.m. kontakt os på mobil 6945911222 eller send en tekst på +4540521604/+4531342011 for booking

Nye klienter: opstart, test, samtale, samt 10 x 60 min. personlig træning, programplanlægning m.m. kr. 9000.-

Derefter:
30 min. – 1 gang kr. 475.- / 10 gange 4350.- (HIIT/Tabata, Boot Camp træning) forudbetales (kun træning)
60 min. – 1 gang kr. 900.- / 10 gange 8500.- / 5 gange 4500.- forudbetales (kun træning)

Der er mange former for træning – de sidste nye er listet nedenunder.

Hvad er HIIT training – Det er høj intensitet træning! For dig, der er klar til at yde det ypperste for at komme i fantastisk form. Kredsløb i det røde felt og commitment fra din side!

Hvad er TABATA – opfundet af den japanske forsker Izumi Tabata. Efter grundig opvarmning 5-7 min. udføres en øvelse til udmattelse i alt 20 sekunder. Der er 10 sekunders pause og øvelsen gentages så igen 20 sekunder – i alt 8 gange. Der er 8 -10 øvelser i hver gruppe, og øvelserne er sprint, plymetric, hop, op og ned af bakker/trapper, sjipning, push up, sit up, squat m.m. – styrkeøvelserne med max. belastninger. Dette er TRUE TABATA – men indenfor TABATA finder yderligere grene af øvelser samt længde på træningspas.

Når du træner med mig i Impuls i Holte kræves IKKE medlemsskab til centret.
Priserne er inkl. en vand og lån af håndklæde. Udebliver/Aflyser du mindre end 6 timer før aftalt tid, pålægges du at betale for timen. Afbud kan indtelefoneres/sende sms døgnets 24 timer på tlf. 40521604, send venligst ikke mail, hvis det er til samme dag.

Betaling: kontant eller check medbringes – jeg kan ikke tage dankort i Impuls, men du kan betale med Mobile Pay. Betaling er efter endt konsultation eller forud ved 5/10 gange

Træningsprogram 1 ½ – 2 timer. – screening, samtale, programplanlægning og træningsprogram med foto kr. 1500.-
Mangler du ideer til din træning, er du nået et platau og står stille, er du usikker på om du træner rigtigt, eller har du brug for en rød tråd? Inden vores træning skal du udfylde 3 stk. spørgsekemaer, som skal være mig i hænde senest 2 dage før.
Inkl. test.

Andre ydelser:

Kostkonsultation.
Spørgeskemaer fremsendes til screening af:
Stofskifte Typetest, Kostanalyse, Sundhedsvurdering, 2 dages dagbog. 
Spørgeskemaer returnes senest 3 hverdage før 1. møde – vigtigt!

Ved konsultation måles fedtprocent, basalt stofskifte, cm-målinger og kolesterol. Da fysisk aktivitet er en vigtig del af en kostkonsultation, kommer vi også omkring dette. Kostplan fremsendes 2 dage efter konsultation. Denne konsultation er inkl. 1 kontroltests a` 15 minutter indenfor 6 uger. Prisen er inkl. bogen “Sund NU” .
Pris kr. 2000.- varighed 2 timer

Coaching (samtale) 60 min.kr. 800.-
Certificeret Lifecoach. Få hjælp til at stille skarpt på dine mål, – få professionel hjælp til at lægge en strategi for at komme fra A til B – og støtte til at holde fokus, mens du rykker fysisk og mentalt.

Ekstra opfølgning inkl. samtale 30 minutter kr. 500,-

Ingen svar

Skriv et svar