Det handler om at sætte mål – Og nå dem!personlig træning
Få hjælp til at skrue op for energien og dit personlige præstationsniveau med den rigtige kost, fysisk aktivitet og mere end noget andet: Et liv i balance – et liv med den rette indstilling! Det handler om dine mål, om hvordan du kan gøre det lettere for dig selv ved at skaffe dig af med negative følelser, dårlige vaner og de begrænsende forestillinger om, hvad du kan og ikke kan.

Dit liv – Dine valg!
Opbyg din fysiske styrke ved at indgå i et stærkt og målrettet personligt wellness forløb, der specifikt fokuserer på din fysiske tilstand.
Opnå større lyst, viden og motivation til at spise og træne rigtigt, til at opnå en stærk fysik, så din krop kan levere, hvad du beder den om – hver dag.
Hvad enten du ønsker et målrettet forløb her og nu for at komme i gang, en enkelt session eller at indgå i et fast og kontinuerligt program, vil du hurtigt opleve lyst og interesse for selv at nå videre – og til at gøre det til en naturlig del af dit liv – ikke en nødvendig plage.

Hvor og hvornår foregår træningen?
Træningen foregår i Impuls, Røjelskær 13, 2840 Holte. Jeg tilbyder Personlig Træning på alle hverdage imellem kl. 06.00-11.30, mandag, tirsdag og torsdag fra kl. 16-19. Er pt. udsolgt for faste timer, men har ledige timer IGEN fra august 2015.  Hvis ønsket er programplanlægning eller kostkonsultation af 1 1/2 -2 timers varighed, kan dette bookes, men ventetid kan forekomme

Henviser i mellemtiden til min mand Michael Hammer www.bodydesigndk.dk. Han har 4-6 ledige timer pr. uge.

Hvordan booker du?
Kontakt Fitness Consulting på tlf. 40 52 16 04 alle hverdage mellem 09.00-15.00, eller via e-mail bb@fitnessconsulting.dk.

Hvad koster det?
Læs mere omkring de forskellige tilbud og priser under Priser og konsultationer.

Hvem er jeg?
Læs mere omkring min person og baggrund under Om mig