Bettina Borg

Bettina Borg har siden 1983 været en af de førende i landet indenfor Gruppetræning, Fitness, Ernæring i fitnessbranchen, Uddannelser og ikke mindst Personlig Træning.

Hun har bidraget med og været engageret i udvikling og uddannelse indenfor fysisk aktivitet siden starten af 80′erne.

Som professionel personlig træner og instruktør har hun hjulpet mere end 8500 mennesker med at styre mod deres mål inden fysisk aktivitet, genoptræning og sund kost.

Hun flyttede til Poros i Grækenland i 2017, hvor hun afholder alle former for Retreats og kurser sammen med sin mand Michael Hammer.


Michael Hammer

Michael Hammer startede som BodyBike instruktør i 1998 og har undervist i de største centre i Danmark og i New York og Washington (2004-2005). Har afholdt Master Classes (BodyBike) i fitnesscentre i Danmark.

Michael er uddannet og certificeret Personlig Træner i USA hos AFAA i 2012. Har siden arbejdet som Personlig Træner med at få folk løftet mod deres mål med personligt engagement og empati.

Fokusområder er genoptræning efter skader og har stor erfaring med træning af handicappede – bl.a. CP (Cerebral Parese).

Arbejder på Fitness Consultings retreats som autodidakt kok, med fokus på LCHF og kombinationen mellem det visuelle og smagsoplevelser.

Testemonials

Global Marketing Manager Bettina har været den største inspirations kilde for mig. Jeg har prustet og stønnet hver eneste time – og jeg har nydt det i fulde drag. Hun følger op og holder dig til ilden – på den motiverende facon, der sikre at du slev tager ansvar for din træning og evt. et ønske om vægttab nu og femover. At træne med Bettina, er meget mere end træning, det er også en mental coaching i en sund og fitt livsstil. Bettina har givet mig et spark til selv, at komme i gang med regelmæssig træning – så det er blevet en del af min dagligdag, som jeg ikke kan undvære. Bettina giver energi og er ALTID positiv – så det er en fornøjelse, at træne med hende. Selvom at hun er RÅ men kærlig.Oticon.dk

Charlotte Bøggild