Boot Champ 45 +/-

By B & M Boot Champ – er til dig, der vil reboote din krop for alvor – effektivt, personligt, skræddersyet og resultatfyldt. Alt foregår under supervision.

For 21 år siden blev jeg uddannet hos Navy Seals i USA – et træningsforløb, hvor hård fysisk aktivitet, kombineret med diverse tests, kostprogram, coaching, hjemmeopgaver, personlig træning blev banebrydende for mig. Michael var FUT instruktør (Fysisk Uddannelse og Træning) i forsvaret i 4 år, han er uddannet personlig træner i USA, uddannet Body, Mental & Business Coach og gruppetræningsinstruktør.

Vores Boot Champ er synonymt med hård træning, men vi har skabt dette koncept til den enkelte af jer. På denne Boot Champ henvender vi os til dig, der er +/- 45. Vi ved, helbredet ikke er det samme som det var i 20`erne, der er sandsynlighed for kroniske sygdomme (for højt blodtryk, slidegigt, hjerte/karsygdomme, diabetes, skavanker og skader, men vi sørger for at træningen er tilrettelagt til DIG.

Undersøgelser viser, at du med blot 4 timers fysisk aktivitet om ugen, vil optimere muskelmassen, forbedre din kondition, sænker dit blodtryk, få et stabilt blodsukker, optimeret søvn, forbrænde og lagre fedt bedre og tabe dig. Godt humør er en ekstra sidegevinst, for alle livsnydere.

Michael Hammer & Bettina Borg

Varighed: 4 uger

Opstart: den 1. marts + – 2 dage

Depositum: kr. 1000.- (ved tilmelding)

Samlet Pris: 10.900 kr. til betaling 5 dage før opstart. (du sparer 3200.-)

Tilmelding: Vi har plads til 3 deltagere, og du kan tilmelde dig på bb@fitnessconsulting.dk

Forløbet henvender sig til dig, som ønsker:

 • At ændre din fysik på blot 4 uger
 • At opnå maksimalt udbytte på din træning og kost og mentale tilstand
 • At forynge din krop, så du føler dig stærk og udholdende
 • 4 uger med personlige træning ”one on one”, udviklet/tilrettelagt efter din fysik. Vi starter med spørgeskemaer, samtale og analyse af, hvad der er optimalt for dig.
 • Intolerance test med testresultater fra laboratorie i England – sendes 1 uger før opstart
 • Personlig kostvejledning, der tager udgangspunkt i intolerance test, din hverdag og den mad, du godt kan lide og har brug for.
 • Forbrænde mænd min. 800 kcal/kvinder 600kcal dagligt (fysisk)
 • At få dagen til at gå op i en højere enhed med familie, job, træning og søvn
 • Rådgivning om, hvordan du bedst muligt sammensætter din kost og træning i forløbet og efter.
 • De 4 uger har fokus på hver enkelt deltager i en ”one-to-one” dialog løbende.
 • Sidst, men ikke mindst, vi er her for dig i 4 uger!!!

Boot champ marts – klik her for yderligere oplysninger

By B & M Body Boot Champ indeholder:

2 x fysisk test
Evaluering af dine spørgeskemaer, målsætning og din fysik. Tester din fysisk, fedtprocent og styrke. Den fysiske test udføres i starten, i midten og til sidst i forløbet, så du kan følge med i – og glæde dig over forandringerne .
VARIGHED:  Første gang 30 min. Midtvejs- og sluttest 30 min.

Intolerance test og personlig kostplan                                                                                         

Efter en intolerancetest får du en unik kostplan, der tager udgangspunkt i dine intolerancer overfor 750 specifikke fødevarer, non-food, metaller, mangel af vitaminer og mineraler, dit stofskifte og fordøjelses- og hormon system. Din kostplan og din træning, giver dig et optimalt udbytte af den indsats, du selv giver.

Detox opstart
Vi starter med 3-dages Detox for at nulstille din krop, hjælper med at udrense dig samtidig med, at vi starter din fysiske aktivitet.

10 timers personlig træning
2-3 x ugentlig i 4 uger har du personlig træning i en time med enten Bettina Borg eller Michael Hammer.

Programplanlægning – 75 min. programplanlægning i opstart med enten Bettina eller Michael, så du selv kan træne.

Gratis træning i Impuls:

Du kan give den gas på alle andre hold i Impuls i 4 uger, hvis du har ekstra overskud. Vi hjælper dig til valg af fysisk aktivitet udover din personlige træning med os.

Personlig opfølgning, test og coaching over de 4 uger

Du træner fysisk min. 3 gange ugentlig i Impuls, derudover coacher og tester vi dig 3 gange – i opstart, uge 2 og uge 4 af forløbet.