Sådan udrenser du din krop!Next-Juice-Detox
Vi ved, at miljøet er forurenet, og hvordan de fremmede stoffer belaster vores krop. Du kan have brug for at komme af med dine  affaldsstoffer – og en en effektiv udrensning over 6 dage er opskriften, så de ikke ophobes unødvendigt.

Men helt konkret, hvordan udrenser du så kroppen? Detox din krop på 6 dage er nem og overskuelig, og hvorfor 6 dage? Fordi leveren er det sidste organ, der afgifter, og den har brug for regenerere og komme i balance igen.

Du får morgenmad efter træning samt og frokost (med) hver morgen i forløbet , og der er udarbejdet en indkøbsseddel, som du kan bruge, når du handler ind til aftensmaden. Derudover får alle forslag til opskrifter på salater og supper. For at komme let igennem kuren handler det om, at du selvfølgelig skal være dejlig motiveret, men også om planlægning og forberedelse til aftensmaden.

Forberedelse
Hvis du drikker kaffe eller sodavand, spiser masser af brød, pizza, kage, slik, indtager mange mælkeprodukter og ost, så kan du have glæde af at trappe ned i indtaget af stimulanser i 7 dage, inden du begynder på detoxen. Nedtrapningen foregår ved, at du indtager mindre og mindre af dine stimulanser. Hvis kaffe er en af dine stimulanser, begynder du med at skære ned, så du indtager den halve mængde. Det gøres ved at komme mindre kaffe i din kop, eller at du drikker færre kopper i løbet af dagen. Det er samme princip, når du skal trappe ned i indtaget af gluten, sukker, mælkeprodukter mm.

Om du vælger den ene metode frem for den anden er ligegyldigt for resultatet af din kur. Det vigtigste er, at du har sjælen med, og “overlever”  de afgiftningssymptomer, som kan komme. Symptomerne kan være alt fra hovedpine, mavepine og træthed. Oplever du alligevel disse symptomer, hjælper vi dig til at være standhaftig. Du får masser af vand. Vand fortynder toksinerne og hjælper kroppen til at udskille dem hurtigere. Du få sovet og hvilet alt hvad du har brug for.

Det er ikke meningen at du skal have det skidt, når du gennemgår kuren, tværtimod skal kuren gerne efter dag 3 give dig et skub i retning mod et sundere liv.

Nyttig Info!!
I begyndelsen af detox kan du opleve at dine symptomer forværres eller at nye opstår. Det kaldes Herxheeimer reaktion og sker, når kroppen frigiver toksiner.

Nogle personer reagerer på forskellig mad. Hvis der er noget mad, som anbefales i detox-kuren, du reagerer på, skal du selvfølgelig ikke spise det. Vi hjælper dig til at finde alternativer,  som du kan tåle.

Brug også forberedelsestiden til at gennemgå dine køkkenskuffer. Kig på datomærker. Det er utroligt, hvor længe man kan have ting liggende. Smid alt ud, som er for gammelt også det som er unødvendigt at have i køkkenet f.eks. kulør, kagekrymmel, forskellige morgenmadscerealier, almindeligt boullion, barbecuesauce, syltede agurker, sennep osv. Giv også dit køkken en detoxkur. Nyd al den dejlige plads, eller brug den til at opbevare sundhedsfremmende mad.

Vi er hos dig igennem hele detox ugen .

 

Ingen svar

Skriv et svar