Der er rigtig mange lækre restauranter på Poros, her er nogle af mine favoritter.

Taverna Rota:

Denne taverna er blevet til en af vores foretrukne frokost restauranter  – lækker tilberedt mad og altid dagens specialiteter. Rimelige priser, god lokal vin og en super betjening. Ligger med smuk udsigt ved havnen.

Apagio Taverna:

Ligger forenden af lystbådehavnen. Altid meget venlig og imødekommende betjening af Liz ,Spyros og sønnerne Jamie og Alex. Lækkert græsk køkken – hvor alt er hjemmelavet og virkelig velsmagende. Store portioner og god vin.

Oasis:

Oasis er familiedrevet og består af 2 restauranter ved siden af hinanden. Altid hyggeligt at spise hos Oasis, maden er veltilberedt og service er i top! Altid masser af  græker gør især søndag til en oplevelse. Ligger i havnen med dejlig udsigt.

Spiros:

Vil du nyde fisk, skaldyr,  lam eller traditionelle græske retter i den bedste beliggenhed (seaside), så er Spiros stedet. Servicen og kvaliteten er i top. En god ide at bestille bord i højsæsonen.

Dimitris:

Du får det bedste og det største stykke kød hos Dimitris, priserne er rimelige og huset vin er god. Det er en traditionel familie restaurant med en rigtig slagter i butik overfor. Hele familien er henholdsvis slagter, i køkkenet eller serverer. Service er “ok”, men når der er travlt, kan du godt komme til at vente lidt. Restauranten ligger godt gemt gennem smalle gader op ad bakken – ca. 3 min. fra havnen. Du kan nyde solnedgangen inde restauranten, hvis du i sommermånederne kommer inden kl. 20.00.

 

 

Panorama Restaurant

Ligger i Askeli ved stranden, og her har jeg fået den bedste risotto nogensinde. Der er meget at vælge imellem på spisekortet, og maden er flot arrangeret og indbydende. Personalet var meget serviceminded og hjælpsomme. En af mine favorit restaurant ved Askeli.

Macaroni and more:

Lækkert italiensk køkken på havnen med udsigt over havet. Vi har spist her et utal af gange og prøvet forskellige pastaretter og deres kreative pizzaer. Inden bestilling serveres brød med oliven tapanede og spicy feta dip uhmmm. Der er meget travlt i sommermånederne, og her kan servering godt tage lidt tid, men det er værd at vente…..

Colona:

Der ligger både en Colona restaurant i Poros by og en ved stranden i Askeli. Ved første øjekast ligger det fast food, og det er også muligt at tage maden med, men det er RIGTIG god mad. Menukortet er gigantisk, og det vi har prøvet er velsmagende og billigt.  Stort udvalg af traditionelle græske retter, pita, gyros, kylling og pizza – super til frokost.