Seminarer – Foredrag – Workshops_95A7770

Fitness Consulting tilbyder en bred vifte af workshops, seminarer og foredrag. Kontakt Bettina Borg for tilbud og priser. Nedenstående wellness seminar er et af vores mange forskellige tilbud.

Stop uret!
Skab det liv du ønsker – resten af livet

Bettina har noget på hjertet med foredraget “Stop Uret”. Bygger på de samme principper og filosofier, som ligger bag hendes bog af samme navn. Foredraget tager 75-90 min. og kan bookes direkte på tlf. 4583 1604.

Bettina opererer i foredraget med sine 5 livs søjler: Fysik, kost, helbred, skønhed og mental sundhed.

Der er ingen lette løsninger, men med Betinas positive indspark, kan du – ud over at styrke kroppen, slanke dig, men også opnå en mental klarhed, der giver en super fornemmelse af at være til stede i den krop, du altid har drømt om. Det handler om livsstils ændringer – Big time!
Få hjælp til at skrue op for energien og det personlige præstations niveau med den rigtige kost, fysisk aktivitet og balance i livet.

Når du har hørt Bettinas smittende foredrag, får også du lyst til at ændret dit liv.

Fitness Consultings tilbyder mange forskellige Wellness seminarer og vi tilrettelægge efter den enkelte klient.
Fælles for alle seminarer og foredrag er at give deltagerne lysten til at forstå, sætte mål, nå dem og holde dem. Det kræver en stor indsats at forbedre sin livsstil – men vigtigt er det at alle går hjem fra disse seminarer med lyst og forståelse for, at de kan det og at de har lyst til at rykke i dag!.